Mediakt

DOBRODOŠLI NA MEDIAKT.hr

Mediakt je produkcijska i tehnološka tvrtka koja stvara televizijski sadržaj i mobilne aplikacije.

Ekipa znalaca osmišljava, razvija i proizvodi sadržaj u kojem, vjerujemo, ne da samo uživate, već se informirate i učite. To nas pak čini boljim društvom.

U našoj su riznici (na serveru) spremljeni terabajti kvalitetnog sadržaja.
Svaki vam tjedan donosimo vrhunski obrađene gospodarske teme u emisiji Poslovni plan. Znamo da – poslovno – najčešće ljudima nije zanimljivo, no mi se trudimo promijeniti taj stav. Nije da vas nagovaramo da emisiju gledate, ali malo razmislite – ima li područja života u kojem ne caruje novac i gdje nije važno dobro upravljanje? Zato je važno biti informiran i znati činjenice.

Osim gospodarstva specijalizirani smo i za zdravstvo. Kroz kratku formu video uradaka -Zdravo je znati – donosimo drugačiji pristup zdravstvenim temama. Morate pogledati i uvjeriti se.

Zdravo je znati

Serijal emisija Zdravo je znati je marketinška platforma na nacionalnoj televiziji HRT1 namijenjena specijaliziranom oglašavanju zdravstvenih usluga, proizvoda i općenito proizvoda i usluga za bolji i kvalitetniji život.
Obrađuje teme iz područja interesa većine ljudi (zdravlje, ljepota, medicina, prehrana, navike i brojne druge teme). Kroz zabavnu formu opuštene i dinamične emisije donosimo gledateljima odgovore na pitanja koje muče mnoge i o kojima žele znati više.

Urednica i voditeljica: Anja Alavanja Viljevac
Glumac: Kruno Bakota

Poslovni plan

Tjedni gospodarsko društveni magazin koji se fokusira na praktične teme iz stvarnog poduzetničkog okružja.

Svaki tjedan analize najvažnijih događaja/odluka, tumačenje zakonskih promjena, prezentacija stvarnih poduzetničkih priča i iskustava, rješavanje dilema gledatelja, pružanje savjeta za poslovanje itd.

Emisija ima snažnu edukativnu i savjetodavnu stranu kroz koju gledateljima nudi informacije koje im mogu pomoći u poslovanju, financijskim uštedama kao i pokazati korisna rješenja drugih tvrtki.

Urednica: Gordana Gelenčer
Voditeljica: Iva Rončević

MEDIAKT HR

Mediakt je ukratko mala i kreativna ekipa novinara, snimatelja, montažera, marketinških i administrativnih stručnjaka.